Opzoek naar een verlovingscadeau? | Kies voor een loveshoot!

 

Verlovingscadeau | Loveshoot als verlovingscadeau

 

Loveshoot als verlovingscadeau!

De eerste grote dingen op je to do list voor de planning van jullie bruiloft zijn afgevinkt. Maar heb je ook al een leuk en origineel verlovingscadeau? Nee? Dan zijn deze tips misschien wel jouw uitkomst!

Ik krijg vaker de vraag of ook foto’s maak voor op de trouwkaart. JA natuurlijk! Graag zelfs! Een loveshoot is hier zeer geschikt voor. Buiten dat jullie alvast kunnen wennen om voor de camera te staan, ontvangen jullie prachtige foto’s van jullie samen die gebruikt kunnen worden voor op de trouwkaart.

Met een loveshoot trakteer je jezelf op een leuk verlovingscadeau een nog beter vertrouwen met de fotograaf en natuurlijk toffe foto’s.
Jullie favoriete foto’s worden verwerkt in een mooi linnen album!

 

Fotoshoot Limburg | Bruidsfotograaf Stan Bessems

 

Kleding

Wat moeten we dragen? Een van de meest gestelde vragen als we foto’s gaan maken van voor jullie verloving.
Natuurlijk wil je er op je best uit zien en dat je outfit goed uitpakt op de foto’s. Dit is ook zeker belangrijk, maar trek vooral iets aan wat comfortabel zit en waarbij je jezelf het prettigste in voelt. Probeer niet met elkaar te matchen met dezelfde kleuren, maar stem je kleurenpalet wel op elkaar af. Rustige natuurlijke kleuren (niet te helder) doen het heel goed. Probeer daarnaast ook om grote prints, teksten en glitter op kleding te vermijden. Dit leidt ontzettend af op foto’s, waardoor de aandacht van jullie wordt afgeleid.
Neem voor de zekerheid ook een paar makkelijke schoenen mee (als je hakken draagt) en een jas. Een loveshoot in de avond fotograferen heeft mijn voorkeur. Er is namelijk niets mooier dan ook een zonsondergang mee te nemen in de reportage. Mocht het dan afgekoeld zijn, dan kun je je tussendoor eventjes opwarmen.

 

Loveshoot bij zonsondergang

 

Het belangrijkste: ONTSPAN EN GENIET VAN ELKAAR !

Mocht je in het begin nog wat zenuwen hebben omdat je voor een camera moet gaan staan, dan is dit niet meer dan normaal. Je bent niet de enige die dit eng vindt in het begin. Maar wees gerust, dit gaat vanzelf over. Ik heb een ongedwongen manier van werken waardoor je compleet jezelf durft te zijn.

Nadat de spanningen eraf zijn gaan we steeds meer genieten van deze verlovingsreportage. Ik vind niks mooier dan jullie te fotograferen op de manier hoe JULLIE zijn!

“Wij zijn niet gemaakt voor foto’s”, zo begonnen we bij Stan. Maar uiteindelijk waren daar prachtige foto’s van onze loveshoot.

Trouwen in Zuid Limburg | Bruidsfotograaf Limburg

 

WIL JIJ OOK ZO EEN UNIEK VERLOVINGSCADEAU?

JA GRAAG!

 


 

RECENTE LOVESHOOT’S

Huwelijksaanzoek bij zonsondergang | Limburg

Deborah & Nick

Ooh wat was dit een spannende avond zeg! Nick, die zijn vriendin als verrassing meenam voor een super toffe loveshoot, had een nog grotere verrassing in petto voor zijn geliefde ...
Lees verder

Loveshoot | Zuid-Limburg

Linda + Pim

Wat blijft een loveshoot fotograferen toch ontzettend leuk om te doen. Ik probeer deze reportage altijd in de avond te plannen zodat we gebruik kunnen maken van mooi warm en za...
Lees verder

Loveshoot in Zuid Limburg

Maartje & Thomas

Nee joh zo een loveshoot is niks voor ons..... Ik hoor het ze nog zeggen. EEN LOVESHOOT IN ZUID LIMBURG IS FANTASTISCH! Ik kan alleen maar zeggen dat het een fantastische onts...
Lees verder

Loveshoot Brunssummerheide

Cindy & Sandro

Een loveshoot is altijd erg gaaf om te doen. Deze reportage kan een leuk cadeau zijn, maar is ook heel fijn om het aanstaande bruidspaar al eventjes te laten wennen om voor de ca...
Lees verder