Veel gestelde vragen.

 

Stuur mij een mailtje via het contactformulier! Vergeet ook je huwelijksdag niet te vermelden 🙂

Ik streef er naar om de complete trouwreportage binnen 6 tot 8 weken te leveren.  Die komen in jullie eigen online beveiligde gallery.
Vanuit deze gallery kunnen jullie de hoge resolutie foto’s downloaden.

Jazeker!

Ik heb een erg mooi systeem om jullie het album te tonen voordat het naar de drukker gaat. Jullie kunnen door het hele album bladeren en tevens wijzigingen aangeven.

Ik heb het geluk dat ik zelden ziek ben. Mocht het toch gebeuren dat ik echt niet kan, dan geef ik altijd twee opties:

1 jullie besluiten zelf om een andere fotograaf te zoeken of

2 Ik zorg ervoor dat jullie een geschikte fotograaf krijgen op jullie huwelijk. Ik ben in het bezit van een groot netwerk aan bruidsfotografen.

Graag! Ik eet graag een hapje mee. Eten is energie en ik blijf graag fit, zodat ik volop door kan met gave beelden maken! Ik hoef niet bij jullie gasten te zitten, maar het liefst wel een beetje in de buurt zodat ik geen momenten mis.

Jazeker mag dat! Graag zelfs!

Foto’s moeten dan wel vermeld worden onder mijn naam. Je mag mij er ook in taggen;)

Ja! Ik streef altijd naar perfectie. Een foto krijgt van mij de aandacht die hij in mij ogen nodig heeft. Er wordt nooit teveel aan gesleuteld.

Ja! Voor een bruiloft of een loveshoot reis ik graag door Europa. Ik ben gek op de zon in Italië, maar net zo groot liefhebber van de sneeuw in Lapland 😉

Ik heb al enkele pakketten met zorg samengesteld, maar daar kan natuurlijk nog altijd iets aan veranderd worden. Willen jullie graag meer uren of een groter album, dan gaan we jullie pakket helemaal op maat maken.

Hebben jullie nog een andere vraag voor mij, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen.

Mail: info@stanbessems.nl

Tel: 0031 (0)646011686