VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Stuur mij een mailtje via het contactformulier! Vergeet ook je huwelijksdag niet te vermelden 🙂

Ik streef er naar om de complete trouwreportage binnen 6 tot 8 weken te leveren.  Die komen in jullie eigen online beveiligde gallery.
Vanuit deze gallery kunnen jullie de hoge resolutie foto’s downloaden.

Jazeker!

Ik heb een erg mooi systeem om jullie het album te tonen voordat het naar de drukker gaat. Jullie kunnen door het hele album bladeren en tevens wijzigingen aangeven.

Ik heb het geluk dat ik zelden ziek ben. Mocht het toch gebeuren dat ik echt niet kan, dan geef ik altijd twee opties:

1 jullie besluiten zelf om een andere fotograaf te zoeken of

2 Ik zorg ervoor dat jullie een geschikte fotograaf krijgen op jullie huwelijk. Ik ben in het bezit van een groot netwerk aan bruidsfotografen.

Graag! Ik eet graag een hapje mee. Eten is energie en ik blijf graag fit, zodat ik volop door kan met gave beelden maken! Ik hoef niet bij jullie gasten te zitten, maar het liefst wel een beetje in de buurt zodat ik geen momenten mis.

Jazeker mag dat! Graag zelfs!

Foto’s moeten dan wel vermeld worden onder mijn naam. Je mag mij er ook in taggen;)

Ja! Ik streef altijd naar perfectie. Een foto krijgt van mij de aandacht die hij in mij ogen nodig heeft. Er wordt nooit teveel aan gesleuteld.

Ja! Voor een bruiloft of een loveshoot reis ik graag door Europa. Ik ben gek op de zon in Italië, maar net zo groot liefhebber van de sneeuw in Lapland 😉

Ik heb al enkele pakketten met zorg samengesteld, maar daar kan natuurlijk nog altijd iets aan veranderd worden. Willen jullie graag meer uren of een groter album, dan gaan we jullie pakket helemaal op maat maken.

Hebben jullie nog een andere vraag voor mij, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen.

Mail: info@stanbessems.nl

Tel: 0031 (0)646011686

 

IS JULLIE TROUWDATUM NOG BESCHIKBAAR?

Omdat ik elke bruidsreportage tot in de puntjes wil verzorgen neem ik maar een beperkt aantal boekingen aan per jaar. Ik zou het dan ook erg jammer vinden als ik jullie moet mededelen dat jullie favoriete trouwdatum al bezet is. Wacht daarom liever niet te lang met boeken. In de meeste gevallen word ik al ruim van te voren geboekt.
Willen jullie graag even snel checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, dan kan dit ook via de whatsapp knop rechtsonder in.

 

DATUM CHECKEN !