Frans-Nederlandse bruiloft bij kasteel Limbricht

Bruidspaar: Maartje & Romain

Een Frans-Nederlandse Bruiloft bij Kasteel Limbricht in hartje zomer.

Maartje en Romain waren op hun trouwdag al helemaal gewend om voor mijn camera te staan. Ik had deze twee lieve mensen al een jaar eerder gefotografeerd tijdens een mooie loveshoot in het Heuvelland.

Ondanks dat de ochtend regenachtig begon, was hier niets van te merken bij de voorbereidingen. Relaxed en ongedwongen. Beiden hadden ze een mooie kamer om samen met familie en vrienden te starten met hun trouwdag.

De spanning werd iets meer voelbaar nu het moment van de first look naderde. Hiervoor biedt Kasteel Limbricht voldoende mogelijkheden, al hebben de trappen voor het kasteel meestal de voorkeur. Zo ook bij Maartje en Romain. Na dit prachtige moment stond ook hun geliefde trouwe viervoeter hun op te wachten.

Toen de ceremonie van start ging, werden Maartje en Romain omringd door hun dierbaren aan de voorkant van het kasteel. Na de trouwgeloftes, de kus en het uitwisselen van de ringen onder een blauwe hemel, werd er een mooie erehaag gevormd richting de binnenplaats.

Na de ceremonie mocht iedereen genieten van bubbels en heerlijke hapjes waarbij oesters natuurlijk niet mogen ontbreken, zeker niet omdat er Franse gasten aanwezig waren. Wat was deze dag toch genieten zeg. Tijdens de mooie speeches werd de barbeque al aangestoken en de lange tafel gedekt. Een manier van tafelen waar iedereen blij van wordt op een huwelijk. Althans ik wel!

Als afsluiter van een heerlijk shared dining kwam een echte Franse patissier van Smores met een bruidstaart waar je U tegen zegt. Wauw wat een pronkstuk! Hier mocht iedereen zijn diner mee afsluiten en zich klaar maken voor de feestavond.

De voetjes gingen van de vloer na een knallende openingsdans. Wat heb ik genoten van deze dag. Een huwelijksdag zoals ik hem graag zie!

Locatie: Kasteel Limbricht

Visagie: Golden hair

Bruidstaart: Smores

Jurk: Anna & John

Trouwpak: Mill Tailoring

Home » Reportages » Frans-Nederlandse bruiloft bij kasteel Limbricht