ERVARINGEN BRUIDSPAREN

Deze lieve mensen gingen jullie voor en dit zijn hun ervaringen

Bruidsfotograaf Brabant - Bruidsfotografie Brabant

Gabriëlla en Partana

03.01.2021

We met Stan a wedding fair in Amsterdam and we fell in love with his beautiful portfolio. We loved the vibrant colours and his high contrast black and white photographs. Not only his photos are great, it turned out Stan is a very lovely person. He made us feel most comfortable during the photo shoot. And Stan definitely delivered! We are very happy with the photos of our wedding and the wooden album is just perfect! We truly recommend Stan if you are In need of a competent and friendly photographer for your wedding!

Tessa & Noël

10.11.2020

Stan heeft onze bruiloft 22 aug j.l. gefotografeerd! In corona tijd nog wel… Een bijzondere tijd, maar over 1 ding hebben wij ons in ieder geval nooit zorgen hoeven te maken; de fotografie! Onze keuze viel op Stan omdat we uiteraard zijn stijl heel erg mooi vinden. Naast dat is hij ook een zeer professioneel fotograaf, dat begint in de voorbereiding tot en met de dag zelf en daarna de afronding. Alles is perfect tot in detail geregeld! Stan, nogmaals dank, je was (en bent) een van de puzzelstukken voor een top bruiloft!

trouwfotograaf Schinveld | LImburg

Evelien & Geert

07.01.2020

We zijn superblij dat we Stan hebben gekozen als fotograaf voor onze bruiloft.
De foto’s op zijn website hadden ons al overtuigd en vanaf het begin was de communicatie heel prettig! Ontspannen, snel en duidelijk. Tijdens onze dag was het heel fijn om Stan er bij te hebben, hij dacht goed mee en we voelden ons niet opgelaten maar heeft hij juist positief bijgedragen aan onze mooie dag! Na de bruiloft verraste hij ons elke keer weer met een paar nieuwe supermooie foto’s en nu we ook het prachtige fotoalbum binnen hebben kunnen we zeggen dat Stan onze verwachtingen heeft overtroffen! Bedankt Stan!

Trouwen in kasteel de Hoogeweerth - Stan Bessems Fotografie

Jamie & Killian

30.12.2019

Stan is een meedenkende en super goede fotograaf! Hij stelde ons op het gemak en stelde ons gerust. Want ja, er zijn toch wel wat zenuwen op zo’n mooie dag! Er zijn foto’s gemaakt waarvan ik achteraf dacht: huh, ik heb Stan op dat moment niet eens gezien! Stan heeft vernieuwende ideeën (als je daar voor openstaat) en het resultaat is prachtig! Van te voren wist ik al: dit is dé fotograaf die ik wil op mijn bruiloft! Een absolute aanrader en zeker een fijne vent om mee samen te werken. Stan, bedankt!

trouwen in België - Trouwfotograaf België

Tamara & Marcel

27.12.2019

De beste fotograaf die wij ons konden wensen. Hij heeft heel goed mee gedacht. En ondanks dat wij in noord Holland wonen en Stan in Limburg hebben we een super prettige communicatie gehad.

Stan geeft je vertrouwen en laat alles natuurlijk verlopen. Niet te geposeerd.
Over de dag heen merk je amper dat hij er is. Het resultaat is PRACHTIG!
Wij kunnen iedereen Stan aanraden.

Bruidsfotograaf Limburg - Ervaringen

Melanie & Michel

11.08.2019

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf die een mooie fotoshoot kon maken tijdens- en na de huwelijksvoltrekking. Via Facebook kwamen wij in contact met Stan. Tijdens het kennismakingsgesprek toonde Stan ons de mogelijkheid om naast alleen een fotoshoot de gehele bruiloft, in de vorm van een dagboek, vast te laten leggen.
Voor die laatste optie hebben wij uiteindelijk gekozen met een prachtig trouwalbum als eindresultaat.

Tussentijds werden details besproken om niets aan het toeval over te laten. Hiervoor gebruikte Stan handige webpagina’s die eenvoudig konden worden gevuld. Dit ging stapsgewijs en als vanzelf. Heerlijk wanneer je druk bent met voorbereiden.

De foto’s lieten niet lang op zich wachten. Eerst volgde een preview en daarna de rest van de foto’s. Deze waren allemaal even mooi! En dat was lastig kiezen voor
een album selectie 😉

Na het doorsturen van onze selectie had Stan al gauw een eerste aanzet gemaakt en daar hadden wij eigenlijk niets meer aan toe te voegen. De album was een spiegelbeeld van de dag zoals wij die hadden beleefd.

Stan een hartelijk dankjewel dat jij fotograaf op onze bruiloft was. Dankzij jouw deskundigheid en zorgvuldigheid kunnen wij, bladerend door ons album, onze trouwdag nog eens herbeleven.
Wanneer de situatie zich voordoet zullen wij jouw zeker aanbevelen aan aanstaande bruidsparen.

Bruidsfotograaf Born | Limburg | Kasteel de Keverberg

Maartje & Thomas

16.04.2019

Wij zijn niet gemaakt voor foto’s, zo begonnen we bij Stan. Maar uiteindelijk waren daar prachtige foto’s van onze loveshoot om al eens te wennen, en nog mooiere foto’s van de bruiloft. De spontane plaatjes van elk moment van onze bruiloft in het prachtige album zorgen voor nog meer herinneringen. Stan, Bedankt!!

Hier is vind je een overzicht van hun prachtige dag. –> BLOG MAARTJE & THOMAS

Trouwen in de winter - Bruidsfotograaf Twente

Susanne & Bastiaan

08.04.2019

Fantastische fotograaf! Je hebt exact de stemming van de dag op de foto weten te krijgen! Een goochelaar met licht.

Hier is vind je een overzicht van hun prachtige dag. –> BLOG BASTIAAN & SUSANNE

Beste bruidsfotografie Limburg - Stan Bessems - Home-2

Hester & Kevin

23.02.2019

Op 27 oktober 2018 zijn wij getrouwd. Stan heeft deze dag geweldig vastgelegd! Wij hadden ons van te voren niet kunnen bedenken dat de foto’s zo mooi zouden worden! We kunnen nu nagenieten van deze fantastische plaatjes in een prachtig album. Stan nogmaals bedankt voor jou professionaliteit, inzet en creativiteit!!

bruidsfotograaf Zeeland - Stan Bessems Fotografie

Marlies & Anthonie

21.01.2019

Stan heeft prachtige foto’s van onze bruiloft op 5-10-2018 gemaakt! We waren op zoek naar een fotograaf waarbij de foto’s er echt uitsprongen en dat is zeker gelukt! We blijven naar het geweldige fotoboek kijken en zijn superblij met de foto’s! Nogmaals bedankt Stan! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een relaxte, professionele fotograaf!

Dafne & Roald

Stan heeft onze dag op een bijzonder mooie manier vast weten te leggen! Niet alleen de ontspannen sfeer, maar ook het geluk en de liefde spat van de foto’s af. Zijn enthousiasme over locaties, gemaakte foto’s en andere voorstellen werkt aanstekelijk. Wij hadden geen betere fotograaf kunnen/willen kiezen.

Stan gaat professioneel en gestructureerd te werk met fijne methodes om foto’s te kiezen, formulieren om gegevens te delen en is altijd bereikbaar via mail of telefoon.

Wij zullen Stan bij iedereen aanraden die hun onvergetelijke dag wil laten vastleggen in waanzinnig mooie foto’s.

Stan nogmaals bedankt!

Bruidsreportage De Grote Hegge Thorn

Dianne & Paul

We wisten al heel snel dat Stan onze fotograaf moest worden. We hadden op zijn website een aantal bruiloften bekeken en vonden zijn manier van fotograferen prachtig. Heel romantisch, uniek en spontaan.

De eerste kennismaking verliep zeer prettig en de zogenoemde ‘klik’ bleek aanwezig te zijn. Ook in de verdere voorbereiding en op de bruiloft zelf verliep alles heel professioneel.

En het belangrijkste natuurlijk; de foto’s! Die zijn nog mooier dan verwacht. Het is zo mooi om op die manier deze bijzondere dag te kunnen herbeleven. Zelf zagen we een beetje op tegen de fotoshoot, maar dat bleek nergens voor nodig. We wisten niet dat we zo fotogeniek konden zijn!

Nogmaals bedankt, Stan! We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.

Icha & Riccardo

Stan created the most beautiful photos for our wedding in Kasteel Bloemendal Vaals on 29 April 2018. The quality of his photos, his ability of capturing even the most mundane and candid moments, of taking photos from unconventional angles, those factors add to the gorgeous photos we have now from the wedding. But above all, Stan is a very kind and easy to work with person. If you need help with great wedding photos in this region, I can think of no other than Stan Bessems. I’m glad that my husband and I chose him as our photographer…

Trouwen in Roermond - Trouwfotograaf Roermond-1

Irene & Clive

Op 7 oktober 2017 werd onze mooie bruiloft vastgelegd door Stan en wij hebben daar geen moment spijt van gehad! Wij waren op zoek naar een artistieke, creatieve en goede fotograaf en  dat is precies wat wij konden terugzien in zijn portfolio. Dat hij daarnaast ook nog een leuke persoonlijkheid heeft en echt met ons meedacht, heeft ertoe geleid dat wij hem meteen na onze kennismaking geboekt hebben.

Stan, heel erg bedankt voor je mooie foto’s. We hebben gisteren het album gekregen en het bracht ons weer even terug naar 7 oktober. De kwaliteit is erg goed en het hout past precies bij ons herfst thema. De foto’s zijn een ideale combinatie van warmte, emotie en creativiteit geworden en we zijn erg blij dat we ook een paar artistieke foto’s hebben mogen ontvangen.

Ik zou alle toekomstige bruidsparen willen aanraden om Stan te kiezen als fotograaf! Bedankt Stan!

Bruidsfotograaf Limburg | Stan Bessems Fotografie

Astrid & Sander

Op 26 augustus 2017 heeft Stan onze bruiloft gefotografeerd. Ter voorbereiding op deze dag al fijn contact gehad en ook samen bij de kerk en fotolocatie geweest. Stan is op onze bruiloft vanaf de voorbereidingen in de ochtend tot het begin van de feestavond aanwezig geweest en heeft prachtige foto’s gemaakt. Hij is heel flexibel en heeft zowel bij de bruid als bruidegom gefotografeerd in de ochtend.

Heel fijn vonden wij het dat Stan – uiteraard buiten de shoots op de locatie – niet op de voorgrond trad. Zo leuk om achteraf te zien hoeveel mooie foto’s hij gemaakt heeft zonder dat wij ons daar op dat moment bewust van zijn geweest. Ook heel fijn dat we één of twee dagen na onze bruiloft al een paar super mooie foto’s mochten ontvangen. Het houten album is prachtig geworden!

Door de grootte en kwaliteit (en uiteraard de prachtige foto’s) spatten de foto’s van de pagina’s af. Echt een aanrader! Stan straalt de passie voor (bruids)fotografie op alle manieren uit. Wij hadden alle vertrouwen in hem als fotograaf op onze grote dag en kunnen hem – ook achteraf – aan iedereen aanbevelen!

Fabienne & Louis

Al bij het eerste contact was er meteen een klik. Stan voelde goed aan wat onze wensen waren en stond open voor onze ideeën. Vervolgens stelde Stan zelf voor om een tweede afspraak te maken op lokatie! Dit gaf ons meteen het gevoel dat ook Stan er volledig voor zou gaan op de grote dag zelf en daar goed voorbereid voor ons klaar zou staan.

Dan natuurlijk nog de dag zelf… Buiten de fotoshoots hebben wij Stan zijn aanwezigheid niet opgemerkt. Toen we de foto’s terugzagen vroegen wij ons meermaals af hoe Stan die foto’s gemaakt kon hebben, want we hadden Stan toch echt niet gezien op dat moment!! Ook de fotoshoots zelf verliepen prettig, waarbij het duidelijk was dat Stan ‘het perfecte shot’ wilde en het niet voor minder deed. Na de bruiloft hebben wij niet lang hoeven wachten op onze foto’s en kregen wij zelfs na 2 dagen al een sneak preview! Het resultaat was prachtig. Ons advies: neem Stan als fotograaf en ga voor het houten fotoalbum!!

Monique & Luc

Stan heeft onze Italiaanse droombruiloft vastgelegd in Orta San Giulio. Een heel weekend was hij onze fotograaf en wat zijn de foto’s meer dan geweldig geworden.

De gesprekken met Stan vooraf waren heel fijn en de foto’s zijn heel spontaan geworden, mede doordat je hem vaak helemaal niet in gaten had. Echt super!
Stan, wat heb je dat weekend hard gewerkt in de Italiaanse warme zon. Wij zijn super blij met het resultaat en kunnen hierdoor nog vaak nagenieten van onze droombruiloft. Nogmaals Bedankt.

Danielle & Edwin

Op 16 juli 2016 heeft Stan onze bruiloft vastgelegd. Het was een prachtige en onvergetelijke dag die ik steeds opnieuw beleef als ik naar de foto’s kijk die Stan heeft gemaakt en die nu een mooi plekje hebben gekregen bij ons thuis. De fotoshoot was een groot feest en verliep ongedwongen en leuk.

Een van de foto’s verraste ons na afloop omdat we niet eens in de gaten hadden dat Stan dat moment had vastgelegd! Dan doe je het goed 😉 Nogmaals bedankt Stan, we zijn erg blij dat we jou als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen!