Trouwen in de winter | Bruidsfotograaf Twente

Bruidspaar: Susanne & Bastiaan

Bijzonder… Ja, dat is het juiste woord om mee te beginnen.

Niet alleen om dat Bastiaan en Susanne in de winter gingen trouwen, maar vooral ook omdat, wanneer ze bij mij aan tafel zaten, ik te horen kreeg dat ze in Oldenzaal wonen. Hier heb ik zelf ook ruim twee jaar gewoond. Het avondfeest zou los barsten bij de toffe locatie Qua Koken in Oldenzaal. Een kleine 100 meter vanaf mijn oude appartementje. Ik vond het bijzonder om nog een keer terug te keren naar deze mooie plek in Twente.

Het was voor mij al snel duidelijk; Dit gaat een mega vette dag worden. Een prachtige bruiloft in hartje winter.

Een zeer uitgebreid blog dit keer. Ik kreeg het niet voor elkaar om nog meer foto’s eruit te laten.

Bastiaan en Susanne, bedankt voor deze waanzinnige dag en jullie vertrouwen in mij.

“TROUWEN IN DE WINTER IS NET ZO MOOI ALS TROUWEN IN DE ZOMER”

De ochtend begon met de voorbereidingen waarbij we vergezeld werden door vrienden, familie en de twee favoriete viervoeters van Bastiaan en Susanne.
Na een liefdevolle first look gingen we op pad richting landgoed Singraven. Met een klein gezelschap werd er eerst een kop koffie gedronken, gezellig en ongedwongen aan de keukentafel, waarna er ruimte was om de bruidsreportage te fotograferen, alvorens de ceremonie.

Een Engelse bus voor hun gasten

Voor de daggasten was er wel heel erg stoer vervoer geregeld, namelijk een echte klassieke rode Engelse bus. Hoe vet is dat dan!

Na het voltooien van de ceremonie mocht iedereen naar Erve Beverborg in De Lutte; een prachtige locatie midden in het bos. Hier werd gedineerd (wederom prachtig verzorgd door Qua Koken) en gespeecht. Na een heerlijk diner werd het gezelschap met de Engelse dubbeldekker terug overgebracht naar Qua Koken: de locatie voor een knallend avondfeest!

Home » Reportages » Trouwen in de winter | Bruidsfotograaf Twente