Pre weddingshoot als verlovingscadeau | Verras je aanstaande!

Vera + Sebastiaan

Heb jij je partner ten huwelijk gevraagd of ben je van plan dit te gaan doen, dan kun je hem of haar verrassen met een Pre weddingshoot. Een loveshoot is ontzettend geschikt om je verloofde mee te verrassen!
Het heeft vele voordelen. Zoals: jullie kunnen alvast ervaren hoe het is om voor de camera te staan, jullie kunnen vertrouwd raken met de gekozen fotograaf. Is deze fotograaf misschien ook wel jullie trouwfotograaf? En natuurlijk hebben jullie onwijs toffe foto’s van jullie samen die gebruikt kunnen worden om groot aan de muur op te hangen of om bijvoorbeeld op de de save the date kaarten te laten drukken.

Zo ook bij Vera en Sebastiaan. Ze waren precies 10 jaren samen en nu ook verloofd. Doordat ze hun huwelijk moesten verplaatsen had Sebastiaan als verrassing een super mooi cadeau weten regelen. Een weekendje overnachten bij Kasteel Bloemendal in Vaals en na hun diner een loveshoot als verlovingscadeau!

Hier een kleine indruk!

Pre weddingshoot Pre weddingshoot Verlovingscadeau Pre weddingshoot als verlovingscadeau Pre weddingshoot als verlovingscadeau Pre weddingshoot bij Kasteel Bloemendal Verrassingsshoot bij kasteel Bloemendal Verlovingscadeau voor je aanstaande cadeau voor je verloving | Loveshoot

Terug naar overzicht

Reacties

reacties


WILLEN JULLIE OOK ZO EEN TOFFE FOTO’S VAN JULLIE HUWELIJK?

JA wij willen jou ook als fotograaf !